Poštovani,
pozivamo Vas da nam se pridružite u proslavi ”MEĐUNARODNOG DANA SESTRINSTVA” koja će se održati od 08. do 12. svibnja 2017. godine sa središnjom proslavom 10. svibnja 2017. godine u 1400 sati na Zdravstvenom veleučilištu, Mlinarska cesta 38, 10 000 Zagreb (dvorana 2). Ovogodišnji slogan događanja ”SESTRINSKI GLAS ZA ZDRAV ŽIVOT” ukazuje na važnost i utjecaj medicinskih sestara i tehničara u svim segmentima postizanja kvalitetnog života pojedinca i zajednice. Želimo Vam svima zahvaliti što svojom nesebičnom ljubavlju, radom i žrtvom svakodnevno podižete kvalitetu života pojedinca i zajednice na jednu novu razinu te njihov život činite boljim i ljepšim. Hvala Vam što ste razlozi njihova osmijeha. Nastavimo svi zajedno, ujedinjeni u ”GLAS ZA ZDRAV ŽIVOT” te budimo promjena koju želimo vidjeti u svijetu.
Organizatori obilježavanja ”MEĐUNARODNOG DANA SESTRINSTVA” su: Hrvatski nacionalni savez sestrinstva, Zdravstven veleučilište, Hrvatsko sestrinsko društvo hitne medicine, Hrvatska udruga medicinskih sestara, Hrvatsko kardiološko društvo medicinskih sestara, Udruga medicinskih sestara itehničara u neurokirurgiji Hrvatske, Društvo medicinskih sestara/tehničara digestivne kirurgije. Tjedan ”MEĐUNARODNOG DANA SESTRINSTVA” obilježiti će se održavanjem predavanja, javnozdravstvenih akcija te brojnih edukacija građanstva o postizanju kvalitetnog i zdravog života. U suradnji s Hrvatskim zavodom za transfuzijsku medicinu organiziramo dobrovoljno darivanje krvi medicinskih sestara i tehničara u srijedu, 10. svibnja 2017. godine od 0800 do 1200 sati.
Program s detaljnim rasporedom i informacijama o događanjima dostupan je na web-stranici Hrvatskog nacionalnog saveza sestrinsva www.hnss.hr te Facebook stranici HNSS – Hrvatski nacionalni savez sestrinstva. Ujedinimo se, postanimo ”GLAS ZA ZDRAV ŽIVOT” i djelujmo zajedno u cilju promjena.
Radujemo se zajedničkom druženju.

 

Raspored događanja možete preuzeti ovdje.

Prezentaciju možete preuzeti ovdje.

ICN guidance pack možete preuzeti ovdje.